Maatkast & dressing

Meubels op maat in de omgeving van Vlaams-Brabant

Voor meubels op maat in de regio van Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen kunt u rekenen op het vakmanschap van Interieur Kristof. Ik ben al meer dan twaalf jaar gepassioneerd door het ontwerpen en vervaardigen van meubels en voorzie graag een gepaste oplossing voor iedere woning. Klassiek of modern, hout of andere materialen; laat mij gerust uw wensen weten en ik stel een ontwerp voor u op. Contacteer mij vandaag nog!

Waarvoor kunt u terecht bij Interieur Kristof?

De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos met Interieur Kristof. Ik help u graag verder met onder meer:

  • Maatkasten, dressings en wandmeubels
  • Binnendeuren
  • Parket
  • Volledige keukens en badkamers

Waarom kiezen voor meubels die op grote schaal geproduceerd worden en waarvan er dertien in een dozijn zijn als u een maatkast of op maat gemaakte binnendeur in huis kunt hebben? U raadt het al, mijn grootste troef is ongetwijfeld mijn maatwerk. Ik sta zelf in voor de volledige realisatie en bied u zelfs gratis een 3D-tekening bij het aanvragen van een offerte.

Ook een kwalitatieve afwerking vormt een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen van topmerken, zoals Resopal, Skin, Durion, Shinnoki en Nørdus.

Bespreek uw wensen met mij

Heeft u interesse in de service van Interieur Kristof? Neem dan zeker contact met mij op. Ik vertel u met plezier meer over mijn diensten en stel een vrijblijvende offerte voor u op.

Bel mij op het nummer +32 475 310 162 of mail mij via info@interieurkristof.be.