Keuken

Interieur Kristof: voor een nieuwe keuken met pit in Vlaams-Brabant

Droomt u van een prachtige keuken die tot in de puntjes afgewerkt is volgens uw wensen en helemaal bij de stijl van uw woning past? Koken wordt een waar plezier dankzij de keukens van Interieur Kristof. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Welke stijl u ook voor ogen heeft, ik ben met plezier uw vakman van dienst. Bespreek de mogelijkheden met mij en laat uw nieuwe keuken aan mijn expertise over.

Van ontwerp tot realisatie

Interieur Kristof staat u bij van a tot z voor uw nieuwe keuken. Zo stel ik graag een vrijblijvende offerte op met een gratis 3D-tekening, zodat u meteen over de nodige informatie beschikt. Kan mijn ontwerp u wel bekoren? Dan ga ik aan de slag met het vervaardigen hiervan.

Van de keukenapparatuur tot het plaatmateriaal; alles is van een uitstekende kwaliteit. Ik maak voornamelijk gebruik van Smeg, Bosch en AEG voor uw keukentoestellen, Franken en Blanco voor uw spoeltafel en Resopal, Skin, Durion, Shinnoki en Nørdus voor uw plaatmateriaal.

Bespreek uw wensen met mij

Heeft u interesse in de service van Interieur Kristof? Neem dan zeker contact met mij op. Ik vertel u met plezier meer over mijn diensten en stel een vrijblijvende offerte voor u op.

Bel mij op het nummer +32 475 310 162 of mail mij via info@interieurkristof.be.