Kasten op maat Lennik

Kasten op maat Lennik • Meubelmaker Lennik •  Schrijnwerker Lennik

Als schrijnwerker & meubelmaker in Lennik kan u bij ons terecht voor binnenschrijnwerken (géén buitenschrijnwerken) zoals: kasten op maat, maatkasten, meubelen op maat, inloopkasten, inbouwkasten, hoekkasten, dressing op maat, wandkasten, tv-meubel, salontafel op maat, …

Voor meubelen op maat en kasten op maat in regio Lennik kunt u rekenen op het vakmanschap van schrijnwerker en meubelmaker Interieur Kristof. Ik ben al meer dan twaalf jaar gepassioneerd door het ontwerpen en vervaardigen van meubelen en kasten, en voorzie graag een gepaste oplossing voor iedere woning: klassiek of modern, hout of andere materialen, laat mij gerust uw wensen weten en ik stel een ontwerp voor u op. Meubelmaker of schrijnwerker in Lennik gezocht? Contacteer mij vandaag nog!

Meubelmaker Lennik • Schrijnwerker Lennik

Op zoek naar een meubelmaker of schrijnwerker in Lennik? De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos met Interieur Kristof. Ik help u graag verder met onder meer:

 • Maatkasten & kledingskasten
 • Dressing op maat
 • Kasten op maat
 • Inbouwkasten
 • Inloopkasten
 • Wandmeubels
 • Binnendeuren
 • TV meubel op maat
 • Salon tafel op maat
 • Meubelen op maat
 • Afkasten / omkasten
 • Parket leggen

Kasten op maat Lennik • Meubelen op maat Lennik

Waarom kiezen voor meubelen of kasten die op grote schaal geproduceerd worden en waarvan er dertien in een dozijn zijn als u een maatkast of op maat gemaakte binnendeur in huis kunt hebben? U raadt het al, mijn grootste troef is ongetwijfeld mijn betaalbaar maatwerk.

Gratis 3D

Ik sta zelf in voor de volledige realisatie en bied u zelfs gratis een 3D-tekening bij het aanvragen van een offerte.

Ook een kwalitatieve afwerking vormt een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen van topmerken, zoals Resopal, Skin, Durion, Shinnoki en Nørdus.

Bespreek uw wensen met mij

Heeft u interesse in de service van Interieur Kristof? Neem dan zeker contact met mij op. Ik kom tot bij u in Lennik en vertel u met plezier meer over mijn diensten en stel een vrijblijvende offerte voor u op.

Bel mij op het nummer +32 475 310 162 of mail mij via info@interieurkristof.be.

Tags: meubelmaker, meubelmaker Lennik, meubelen op maat, Lennik, meubels, meubels op maat, maatkasten, meubilair op maat, tv kast, tv meubel, salontafel, salon, kledingkast, kleerkast, kleerkasten, inbouwkasten, inloopkasten, schrijnwerker binnenschrijnwerken, schrijnwerker offerte, schrijnwerker prijs, meubelmaker prijs, meubelmaker offerte, goede meubelmaker, dressing, dressings, dressing op maat, dressings op maat, schrijnwerker, schrijnwerker Lennik, kasten op maat Lennik, wandkasten, meubelen op maat laten maken, parket leggen, parket plaatsen, binnendeuren op maat, …