Badkamers Roosdaal

Badkamers Roosdaal: van badkamerrenovatie tot badkamerinstallateur

Badkamers Roosdaal: droomt u van een nieuwe badkamer? Op zoek naar een badkamerinstallateur uw nieuwe badkamer? De oude badkamer eruit en een volledige badkamerrenovatie realiseren?

Badkamerrenovatie Roosdaal

Badkamerrenovatie Roosdaal: uw badkamer is een plaats waar u helemaal tot rust kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk bad om te ontstressen of een deugddoende verzorging om u van top tot teen te verwennen. U brengt heel wat tijd door in de badkamer en het is daarom geen overbodige luxe om uw badkamer helemaal volgens uw wensen in te richten.

Dankzij Interieur Kristof is een badkamerrenovatie op maat een fluitje van een cent: van afbraak tot 3D realisatie en het uitvoeren van alle werkzaamheden zoals sanitair, elektriciteit, gyprocwerken, maatkasten, vloer- en tegelwerken, …

Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw badkamerrenovatie en twijfel niet om mij te contacteren.

Badkamerrenovatie Roosdaal

Maatwerk

Van een klein wandkastje tot het herontwerpen van een volledige badkamer, ik heb ervaring met alle badkamerrenovaties en bijhorende (maat)werken. Ik kom graag bij u langs te Roosdaal om de opties voor uw badkamerrenovatie te bespreken.

3D realisatie van uw badkamer

Badkamers Roosdaal: omdat ik er zeker van wil zijn dat uw badkamer er precies uitziet zoals u het voor ogen heeft, maak ik op voorhand steeds een 3D-tekening. Bovendien wordt ook aan de realisatie de nodige aandacht besteed. Ik maak voornamelijk gebruik van de merken Whirlpool en Miele voor een uitstekend resultaat.

Professionele badkamerrenovatie Roosdaal

U heeft 1 aanspreekpunt voor alle werken omtrent uw badkamerrenovatie in Roosdaal. Van ontwerp tot maatkasten en het uitvoeren van de realisatie van uw badkamerrenovatie.

Badkamers Roosdaal • Badkamerrenovatie Roosdaal

Wenst u meer informatie of wilt u een gratis offerte aanvragen? Interieur Kristof staat graag tot uw dienst. Bel of mail mij gerust om meer te weten te komen over mijn service in regio Roosdaal.

Bel mij op het nummer +32 475 310 162 of mail mij via info@interieurkristof.be.

Tags: badkamer renovatie, badkamer renovatie Roosdaal, renoveren, badkamer, prijs, offerte, kostprijs, wat kost een badkamer renovatie, ervaring badkamer renovatie, badkamer renovatie prijs, badkamer renovatie offerte, badkamer renovatie premies, badkamer renovatie voor en na, …