Badkamer

Interieur Kristof: voor een schitterende badkamer op maat in Vlaams-Brabant

Uw badkamer is een plaats waar u helemaal tot rust kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk bad om te ontstressen of een deugddoende verzorging om u van top tot teen te verwennen. U brengt heel wat tijd door in de badkamer en het is daarom geen overbodige luxe om deze ruimte helemaal volgens uw wensen in te richten. Dankzij Interieur Kristof is een badkamer op maat een fluitje van een cent. Informeer gerust naar de mogelijkheden en twijfel niet om mij te contacteren.

Een hoogwaardige badkamer voor ieder interieur

Van een klein wandkastje tot het herontwerpen van een volledige badkamer, ik heb ervaring met alle werken. Ik ben actief in en rond Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen en kom graag bij u langs om de opties voor uw woning te bespreken.

Omdat ik er zeker van wil zijn dat uw badkamer er precies uitziet zoals u het voor ogen heeft, maak ik op voorhand steeds een 3D-tekening. Bovendien wordt ook aan de realisatie de nodige aandacht besteed. Ik maak voornamelijk gebruik van de merken Whirlpool en Miele voor een uitstekend resultaat.

Contacteer Interieur Kristof voor een nieuwe badkamer

Wenst u meer informatie of wilt u een gratis offerte aanvragen? Interieur Kristof staat graag tot uw dienst. Bel of mail mij gerust om meer te weten te komen over mijn service in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Bel mij op het nummer +32 475 310 162 of mail mij via info@interieurkristof.be.